Avís Legal

Sibaris Catering S.L. (SIBARIS o «la Companyia») li dóna la benvinguda com a usuari al seu web (El lloc).

A continuació s’expliquen els termes i condicions d’ús d’aquest lloc que els usuaris han de seguir. La navegació per aquest lloc li atribueix la condició d’usuari, per la qual cosa es recomana una atenta lectura per a procedir al seu ús adequat. Qualsevol ús contrari als indicats queda estrictament prohibit.

Vostè accepta que SIBARIS pot modificar aquests Termes d’Ús, la política de privacitat a la que també està subjecta i les condicions addicionals en qualsevol moment i de tant en tant, amb o sense previ avís. En accedir, usar o navegar pel web, vostè accepta, sense limitació ni condició, aquests Termes d’Ús.

El Lloc i el seu contingut no estan destinats a ser utilitzats per persones menors de divuit anys (18).

El lloc es proporciona només com una conveniència per a vostè. Podeu utilitzar el lloc només d’acord amb totes les lleis i reglaments aplicables i d’acord amb aquestes condicions d’ús.

No està permès modificar, distribuir, transmetre, mostrar, fer, reproduir, publicar, atorgar llicències, crear treballs derivats, transferir, o vendre qualsevol Contingut; accedir o intentar accedir a qualsevol dels sistemes o servidors en els quals s’allotja el lloc, o modificar o alterar el Lloc de cap manera; presentar, mostrar o transmetre qualsevol Contingut d’usuari, qualsevol promoció o publicitat d’spam o no autoritzada, enquestes, concursos, cadenes de cartes o esquemes piramidals; publicar, enviar, mostrar o difondre qualsevol contingut profà, obscè, indecent, il·legal, terrorista, violent o d’odi; carregar o transmetre fitxers que continguin virus, cucs, cavalls de troia, codi maliciós, spyware, adware, sniffers, arxius danyats o programari o programes similars.

1. Acceptació de les condicions

Llegiu aquests Termes d’Ús i privacitat acuradament. En utilitzar el Lloc i/o els Serveis, vostè està d’acord amb aquests Termes d’Ús, i vostè consenteix a la recopilació i ús d’informació tal com es descriu en la nostra Política de Privacitat. Si vostè no està d’acord amb aquestes condicions d’ús i els termes i condicions de la nostra Política de Privacitat, ha de sortir del lloc i suspendre qualsevol ús de la informació, Productes, Serveis o els Continguts del web.

2. Propietat Intel·lectual

Tots els continguts d’aquest lloc (a tall d’exemple no limitatiu, fins i tot: imatges, bases de dades, textos, marques, noms comercials, àudio, logotips, marques, articles, codi font, Codi HTML, Applets de Java, textos, animacions, gràfics, vídeos, dissenys, selecció i presentació, combinacions, estructura de la pàgina, menús, botons de navegació, etc.) són propietat de Sibaris. L’ús d’aquest lloc no li dóna a l’usuari qualsevol dret d’explotació de qualsevol tipus, o la propietat dels continguts dels mateixos, ni cap dret sobre la propietat intel·lectual i/o industrial.

Vostè es compromet a respectar els drets de propietat intel·lectual del lloc. Tractament, reproducció, operació, distribució, comunicació i/o transferència pública, ja sigui a títol onerós o gratuït de qualsevol dels continguts del lloc estan totalment prohibits.

De la mateixa manera, totes les marques, marques de servei, noms comercials i imatge comercial, ja siguin registrades o no registrades (col·lectivament la «Marks») que apareixen al lloc són propietat de SIBARIS o dels seus respectius propietaris. Vostè no pot mostrar o reproduir les marques, i no pot eliminar o modificar qualsevol avís de marca registrada de qualsevol contingut rebut a través del lloc d’una altra manera.

La Companyia es reserva per aquest mitjà exprés contra altres usuaris i tercers el dret de prendre accions per protegir els seus legítims drets de propietat intel·lectual i industrial.

3. Delimitació de Responsabilitat

L’usuari exonera expressament a la Companyia, els seus funcionaris, directors, empleats, agents, proveïdors, llicenciants i socis de tercers de tota responsabilitat derivada dels danys causats a ell com a resultat de demores a respondre a les sol·licituds de contacte, així com per qualsevol interrupció, suspensió, retard o fallada en l’accés al lloc.

La Companyia no serà responsable per qualsevol tipus de pèrdua o dany de qualsevol tipus de, directament o indirecta (a tall d’exemple no limitatiu, danys al programari, maquinari de l’usuari, danys causats per virus informàtics, atacs informàtics, pèrdua de privacitat resultants de l’ús indegut de la contrasenya, facilitat per la Societat, danys a les xarxes i dispositius de comunicacions, etc.), que poden implicar que els usuaris del Lloc, es derivi de l’accés, ús o mal ús dels continguts i/o aplicacions i/o serveis i/o enllaços que es proporcionen a través del Lloc.

En el cas que l’usuari causi danys a tercers, en fer ús dels serveis o continguts prestats a través del Lloc, així com l’ús indegut dels mateixos, l’usuari exonera expressament a la Companyia de qualsevol responsabilitat que pugui ser imputada. Per a aquest propòsit, l’usuari assumeix l’única responsabilitat que pugui sorgir com a conseqüència d’aquesta. Els usuaris assumeixen també les despeses, costos i qualsevol pèrdua que poguessin derivar-se de processos judicials motivats per l’incompliment de les disposicions d’aquests Termes d’ús, Política de Privacitat i la llei aplicable.

L’Empresa no garanteix que els enllaços a altres llocs web («Enllaços» o «marcs») siguin exactes i correctes en el moment en què l’usuari decideixi utilitzar el Lloc. La Companyia no assumeix cap tipus de pèrdua o dany de qualsevol tipus, directament o indirecta, a partir de la informació, opinions, contingut, aplicacions, productes i/o serveis que poden ser proporcionats o es mostrin en les pàgines web que són responsabilitat d’altres persones o col·laboradors fora de la Companyia, que havia estat visitada pels enllaços continguts en aquest Lloc.

La Companyia no té coneixement efectiu que l’activitat o la informació a què vincula al Lloc siguin il·legals o danyin qualsevol propietat o drets d’un tercer susceptibles d’indemnització. Si la Societat pren coneixement de qualsevol il·legalitat o lesió, com s’indica més amunt, actuarà amb diligència per suprimir o inutilitzar l’enllaç. També, si un usuari del lloc té coneixement de referència a qualsevol contingut il·legal o que danya la propietat o drets d’un tercer, resultant d’un enllaç en el Lloc, es comunicarà a la Societat perquè pugui actuar en conseqüència.

El Lloc pot contenir enllaços a llocs web i altres recursos gestionats per tercers. La inclusió de Sibaris en aquests enllaços no implica l’aprovació d’aquests llocs web. SEF no té control sobre els llocs web; no fa cap representació pel que fa a la qualitat, contingut, copyright Compatibilitat, o l’exactitud dels llocs web; i no assumeix cap responsabilitat pel que fa a ells. Aquests llocs web es regeixen per les seves pròpies condicions d’ús i polítiques de privacitat.

4. Litigi

Si qualsevol controvèrsia, controvèrsia o reclam que sorgeixi de o relacionats amb el seu ús del lloc o de qualsevol dels Continguts, la disputa es resoldrà de conformitat amb la legislació espanyola, amb renúncia expressa a fur que pogués correspondre als Jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona.

No obstant això, SIBARIS tindrà el dret de petició davant de qualsevol tribunal de jurisdicció competent per a l’entrada dels manaments i ordres de compliment específic relacionat amb l’ús no autoritzat, modificació, còpia, distribució, transmissió, mostra, rendiment, reproducció, publicació, llicència , creació de treballs derivats, transferència o venda del lloc, les marques i/o dels Continguts.

Vostè es compromet a indemnitzar, defensar i mantenir indemne SIBARIS i els seus funcionaris, directors, empleats, agents, proveïdors, llicenciants i socis de tercers de i contra totes les reclamacions, pèrdues, despeses, danys i costos (col·lectivament, «Danys i perjudicis» ), incloent honoraris raonables d’advocats resultant de: (un) qualsevol violació per part seva d’aquests Termes d’Ús o les Condicions addicionals aplicables, i el (b) qualsevol Contingut d’usuari que vostè proporcioni.

5. Divers

Si alguna disposició d’aquestes Condicions d’Ús es considera invàlida, il·legal o inaplicable en qualsevol aspecte en virtut de qualsevol llei aplicable o regla en qualsevol jurisdicció, aquesta invalidesa, il·legalitat o inaplicabilitat no afectarà l’eficàcia o validesa de qualsevol disposició en qualsevol altra jurisdicció , i aquestes condicions d’ús es reformaran, interpretaran i aplicaran de tal jurisdicció, com si aquesta disposició mai hagués estat aquí continguda.