En realitat no hi ha cap complicació. Es tracta d’escollir un únic model de minuta i, una vegada ho tingueu clar, comunicar-ho per email a la nostra dissenyadora: (nuria@sibariscatering.com)

Color

El color és personalitzable. Per ajudar-vos a triar, poden consultar les paletes cromàtiques que trobareu en aquesta mateixa web. Recordeu especificar el codi de color (número de Pantone) via email.
Oferim models a dues tintes, així doncs, us aconsellem escollir-ne una de fosca i l’altra clara. Si dubteu, podeu contactar amb la nostra dissenyadora que estarà encantada de poder-vos ajudar.

Impressió i paper

Amb l’objectiu d’oferir-vos sempre la millor qualitat, treballem amb impressió Offset. De la mateixa manera, escollim acuradament el paper, d’acabat llis, força gramatge i de color blanc mat.

Mesures

Hi han dues mesures segons si el format és tipus postal o punt de llibre.
Postal: 110×156 mm
Punt de llibre: 85×200 mm

Per últim, afegir que els models que trobareu son dissenys tancats pel que únicament es pot modificar el color. La tipografia i la composició d’aquests no pot variar.

Si volguéssiu afegir un logotip propi, per exemple amb les vostres inicials, haureu de notificar-li-ho a la dissenyadora amb antelació i facilitar l’arxiu en format vectorial (.ai, .eps, .psd, .pdf).

En cas de dubte podeu contactar amb la nostra dissenyadora, estarà encantada de poder-vos ajudar.