Història

Sibaris va néixer el 1992 a Sant Cugat del Vallès. En aquells dies era una escola de cuina situada als baixos d’un edifici. Les nostres instal·lacions eren molt petites, tant la cuina com l’espai destinat a l’atenció al públic. Però la il·lusió amb la qual va començar tot va fer que un any i mig més tard Sibaris evolucionés i es convertís en una empresa de càtering. Ja no només ensenyàvem als nostres alumnes a cuinar, sinó que també treballàvem per als clients.

El nostre projecte creixia i, sense adonar-nos, va quedar petit aquell espai que en un principi ens semblava enorme. Al 2004 vam buscar un lloc més gran per continuar creixent. Vam trobar el lloc perfecte a la mateixa localitat: 1.000 metres quadrats que ens servirien per consolidar-nos en el sector del càtering de prestigi. Seguíem estimant el que fèiem.

Al 2005, seguint aquesta línia positiva, vam decidir, juntament amb la resta de l’equip, fer una aposta de futur i buscar un espai propi, on la nostra alta cuina i un lloc fet a mida s’adaptessin a la perfecció per tal d’aconseguir els millors resultats i satisfer al màxim als nostres clients.

I aviat vam trobar el lloc perfecte: La Torre dels Lleons, a Esplugues (Barcelona). Un lloc que sens dubte va marcar un abans i un després a Sibaris.
Avui, amb més de 20 anys d’experiència, mirem enrere i ens adonem que res d’això hagués estat possible sense el suport dels nostres clients, ni la força i la il·lusió de tots els nostres treballadors.

Junts hem creat una cosa màgica que a la vegada es basa en una cosa molt simple: fer feliços als nostres clients. Per això treballem amb l’objectiu de superar les seves expectatives, i ho fem amb la màxima professionalitat, que nosaltres mateixos ens exigim, i amb tot l’amor que tenim.